Сергей Тигипко: между ПР и Свободой не должно быть никакого сотрудничества

В Партии регионов заверили: дружить со Свободой не будут


Об этом заявил экс-вице премьер-министр, депутат фракции Партии регионов Сергей Тигипко в эфире программы «Большая политика» на телеканале «Интер», пишет Dni.com.ua.

По словам депутата, между этими двумя политическими силами не должно быть никакого сотрудничества.

«Будем слушать, оппонировать, но в плане сотрудничества – нет, нам не по пути», - сказал он.

Сергей Тигипко также добавил, что такая позиции не «из-за принципиальных или идеологических соображений», а потому, что и ПР и «Свобода» - две разные политические силы Верховной Рады.
Автор: Сидорович Михаил
22-12-2012, 12:46


Читайте также
Комментарии Пользователей
Борис Ковтонюк 22 декабря 2012 13:16
Тігіпко має рацію. Ще працюючи першим секретарем Дніпропетровського обкому комсомолу він намагався аналізувати перспективу, в "часи перебудови", коли діватися не було куди, міцно чіплявся за старе коріння, активно пропагуючи "двуязычие", потім схватився за "вільний ринок", який йому приніс багатомільйонні статки і т.д. Зрозуміло, що із "Свободою" його партія не буде (не зможе) співпрацювати - це зрозуміло і без офіційного твердження. Ох, біда! Що ж буде далі? На старті нової епохи після кінця світу вступає в силу "Програма дій українського народу з 2012 року", оприлюднена ще рік тому і розміщена на багатьох сайтах, у т.ч. "Козацька муза Бориса Ковтонюка". Як ракові пухлини на українському тілі першими будуть ліквідовані регіонали разом із комуністами, а інші партії і партійки, доки буде бажання, можуть гратися у "велику політику", доки не перетворяться у мізерні клуби за інтересами, або ж і зовсім зникнуть. Ця програма - не має альтернативи і в цілому влаштовує українське суспільство. Читайте, думайте, дійте.
Цитировать Жалоба
eee 27 декабря 2012 17:15
ХИТРЫЙ ГАДКИЙ ЛИС!!! ТИГИПКО НА МЫЛО!!!
Цитировать Жалоба
Добавить комментарий


Введите комментарий:



Рудой Андрей Владимирович, Радио свобода, Татаро, признаны в РФ иностранными агентами.
ПОСЛЕДНИЕ НОВОСТИ
Просмотреть все новости