В Китае произошло сильнейшее землетрясение в 6 баллов

На північному заході Китаю було поранено сім людей. Поранення були спричинені змелетрусом. Метеоцентр визначив, що землетрус був 5,8 балів. Дану інформацію повідомив один із кореспондентів Укрінфому. В свою чергу, вони ссилаються на метеоцентр, який знаходиться в Китаї.


Даний землетрус відбувся в суботу, десь приблизно о півтретьої ночі. Епіцентром виявилось місце, яке було на глибині дев'яти кілометрів. На даний момент стало відомо лише про сім постраждалих. Працівники пошуково-рятувальної групи детально обстежуюсь місце катастрофи. Для того, щоб надати допомогу потрепілим або знайти людей, які знаходяться під завалами. Інфраструктура була порушена, так як завалилось дванадцять будівель.

За десять кілометрів від цього місяця, 7 жовтня, був землетрус силою в сім балів. Якраз цей землетрус і став першопричиною наступного. На той момент одна людина загинула А постраждалих налічили близько трьохсот місцевих жителів.

Нагадаємо, 22 листопада був землетрус. В провінції Сичуань, в ньому п'ять людей загинули, і п'ятдесят чотири отримали поранення. Загалом пятдеся пять тисяч жителів постраждали від лиха. Споруди зруйновані, або частково пошкоджені. Тисячі людей змушені покинти свою домівку.


Автор: Дмитрий Александрович
6-12-2014, 17:04


Читайте также
Добавить комментарий


Введите комментарий:



Общество с ограниченной ответственностью «ЛЮДИ», Рудой Андрей Владимирович, Общество с ограниченной ответственностью «Три «Ч», Центр Т, Юдин Григорий Борисович, признаны в РФ иностранными агентами.
ПОСЛЕДНИЕ НОВОСТИ
Просмотреть все новости